de wereld is mooier met jou

 

Groepsvoorlichting zwangerschap

Als je je net hebt aangemeld bij onze praktijk nodigen we je, samen met je partner, uit voor een voorlichting over de zwangerschap.

Hierin geven we uitleg en informatie over het verloop van een gezonde zwangerschap, over zwangerschapscontroles en er zijn tips en adviezen ten aanzien van voeding (door een diëtiste) en beweging. Hiernaast komen er natuurlijk ook vaak voorkomende, zwangerschapsgerelateerde, klachten aan bod en hoe hier mee om te gaan. 

Kortom, een gevarieerde voorlichting aan het begin van je / jullie zwangerschap om goed voorbereid te zijn op wat er gaat komen!

De eerstvolgende voorlichtingsavond zwangerschap is op:

  • 30 oktober 2017

De avond start om 19:30

Groepsvoorlichting bevalling

Speciaal voor alle zwangeren en hun partners (of moeders, zussen en vriendinnen) organiseren wij iedere 2 maanden een info-avond t.a.v. de bevalling.

Met name als je voor de eerste keer zwanger bent en gaat bevallen is dit een uitstekende manier om je goed voor te bereiden.

Onderwerpen: wanneer is de bevalling begonnen? Wat kun je verwachten tijdens de bevalling? Ziekenhuis- en thuisbevalling, pijnstilling, kraambedperiode, borst-en flesvoeding.

Indien je geïnteresseerd bent, adviseren we je vanaf een week of 28 een info-avond te bezoeken. Je zult merken dat je rond die periode pas echt naar de bevalling toe gaat leven en dus meer uit de avond zult halen. Aanmelden kan op de praktijk of per telefoon/mail.

Wanneer:

  • 24 oktober 2017
  • 19 december 2017
De avond start om 19:30

 

Groepsvoorlichting ouderschap

 

De eerste weken met je baby: hoe kunnen die eruit zien? Wat kun je als nieuwe ouder allemaal tegenkomen?

Thema's die aan komt komen: Huilen en verwennen ( kan dat al?), krampjes, nabijheid, slapen en je nieuwe rol als moeder/ vader. 

Voor wie? zwangeren in de laaste fase van de zwangerschap en ouders in de kraamperiode. 

Wanneer:
  • 4 september 2017

De voorlichting ouderschap wordt altijd gehouden op een maandagochtend vanaf 10 uur

 

Wil jij / willen jullie ook een van de voorlichtingen bezoeken?

Laat dit de assistente even weten. Zij kan jullie inschrijven. Je kunt haar bellen op 010-4221966 of mailen: info@indenbollebuik.nl.

Locatie: "In den Bolle Buik" Minervaplein 2c, 110-morgen. 

 

Bij verhindering graag even bijtijds bellen of mailen.