Petra Zwijnenburg

is onze praktijkassistente met gouden handjes.

Zij is sinds 2008 werkzaam in de praktijk. Ze is moeder van een zoon, Liam en een dochter Ruby.

Jettie Laarman

Is geboren in Zwolle. Er was sprake van een onverwachte stuitligging. Haar voeten werden eerst thuis geboren. Daarna kwam de rest na een snelle rit per ambulance in het ziekenhuis ter wereld. 

Jettie is afgestudeerd aan de HIVSET te Turnhout, Belgie. Zij werkt sinds 1996 bij In den Bolle Buik. Jettie is moeder van een dochter en een zoon, Kaatje en Seppe. 

Manon Verduijn

Is thuis geboren in Ede, 

Manon is afgestudeerd aan de Stichting Rotterdamse Opleiding tot Verloskundige in 2001. Sindsdien is zij werkzaam in deze praktijk. Ze heeft een dochter, Doris en twee zoons, Maas en Flint. 

In 2010 heeft Manon de opleiding voor echoscopie afgerond. 

Marjolein de Gooijer

Is thuis geboren in Tiel. 

In 2008 is zij afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam. In 2010 heeft zij, samen met Manon, de opleiding tot echoscopist afgerond. Per september 2010 versterkt zij het team van In den Bolle Buik. Zij is moeder van 2 dochters, Hannah en Linde

Laura Lesuis

Is thuis geboren in Rotterdam. 

In 2012 is zij afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Al tijdens haar opleiding wist ze dat ze bij In den Bolle Buik wilde gaan werken. Per juli 2013 is zij niet meer weg te denken uit de praktijk. 

Na de opleiding tot verloskundige heeft ook Laura de echoscopie opleiding gedaan. Laura is moeder van een dochter, Emma