de wereld is mooier met jou

 

 

NIPT

Zoals jullie wellicht ter ore is gekomen via de media, kunnen wij per 1 april de zogenaamde NIP test (NIPT) aanbieden. Deze test is, evenals de combinatietest en de 20-weken echo, onderdeel van prenatale screening. Prenatale screening betekent: al in de zwangerschap onderzoeken of er aanwijzingen zijn voor chromosomale en/of lichamelijke afwijkingen bij de baby. 

De NIP test, maar ook de combinatietest en de 20-weken echo zijn niet verplicht, jullie kiezen dus zelf voor deelname hieraan. We willen jullie echter wel goed informeren, alvorens die keuze wordt gemaakt. Verdere informatie hierover vinden jullie terug op deze website bij zwangerschap. Daarnaast zal er in een persoonlijk gesprek counseling voor deze screeningstesten worden aangeboden. 

De combinatietest en de NIPT worden niet vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars. De 20-weken echo daarentegen wordt wel vergoed. 

Marieke heeft haar echodiploma!

Onze praktijk is weer een echoscopist rijker! 

In juni heeft Marieke haar echodiploma gehaald. Goed gedaan Marieke! Alle zwangeren waarbij Marieke mocht oefenen bedankt. 

Terug van weg geweest...

in Schiebroek

Vanaf 12 juni draaien wij ook een spreekuur in Schiebroek!

We hopen op deze manier beter bereikbaar te zijn voor onze cliënten. Zo dragen wij ons eigen steentje bij aan bereikbare zorg ;-). Dit spreekuur is alleen op vrijdagen.

Het adres is Medisch Centrum Schiebroek, Kastanjeplein 4. We mogen gebruik maken van een ruimte bij de huisartsen, op de eerste verdieping.

Let wel: het gaat hier alleen om een regulier spreekuur, de echo's worden gemaakt in onze hoofdlocatie aan het Minervaplein.

Even voorstellen

Dit is Marieke Biemans

 

Per 1 januari zal zij ons team komen versterken. Zij heeft elders in het land al ervaring opgedaan, maar kon niet wachten om in Rotterdam te beginnen. 

Welkom Marieke!

Facebook

Volg jij ons al?

www.facebook.com/indenbollebuik