Zwangerschapscursus tijdens Coronacrisis

Zwangerschapscursus tijdens Coronacrisis

Tijdens deze gekke tijden wil je natuurlijk ook goed voorbereid zijn op de komst van jullie kind. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je, vanuit huis, voor te bereiden op de geboorte van jullie kind en op de borstvoedingsperiode.  

De cursus mindfulness voor zwangeren bestaat al langer online. Nu er meer onrust in de wereld is, is er ook meer behoefte aan een mindful benadering. De cursus is daarom in prijs verlaagd. Neem een kijkje op de site om te zien of het iets voor je is. Klik hier. 

Ook de onlinegeboorteacademie biedt een goede cursus zodat je voorzien bent van de meest belangrijke informatie om goed voorbereid aan de start te beginnen. Deze cursus is met name informatief. Klik hier. 

De cursus ‘Samen bevallen’ wordt al jaren georganiseerd om te zorgen dat de zwangere én haar partner samen goed voorbereid aan de start staan en ingespeeld zijn op elkaar. Ook ‘Samen bevallen’ organiseert in deze periode live webinars. Klik hier. 

Natuurlijk kan voorbereiding op de borstvoeding niet ontbreken. Lactatiekundige Jessie heeft een online borstvoedingscursus ontwikkeld. Deze is er ook in het Engels. Normaal gesproken komt Jessie naar onze praktijk om je van de belangrijkste informatie te voorzien. Dat kan nu niet. Wel is ze per mail of telefoon te bereiken voor vragen.  Klik hier. 

Inmiddels zijn er ook weer verschillende cursussen in kleine groepen gestart. Kijk bijvoorbeeld op de website voor zwangerschapsyoga Rotterdam. 

© 2022 In den Bolle Buik
designed & powered by AWINK Websolutions